ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
banner imagebanner image
 
Καβαλάγιος Ηλίας
Χωματουργικές Εργασίες - Βιομηχανικοί Καθαρισμοί Δίστομο Λιβαδειά Βοιωτίας & Φωκίδα


Η εταιρεία μας “Ηλίας Καβαλαγιός” η οποία βρίσκεται στη Βοιωτία και πιο συγκεκριμένα στο Δίστομο, δραστηριοποιείται από το 2007 με εργολαβικές εργασίες πάσης φύσεως παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε δημόσιο και ιδιωτικό φορέα στην Βοιωτία και στην Φωκίδα.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και εξειδικευμένους χειριστές, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, όσο δύσκολη και απαιτητική και αν είναι.

Παράλληλα, η εταιρεία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνουν βιομηχανικούς καθαρισμούς, εργασίες υδροβολών, καθαρισμούς χώρων, κλαδέματα δέντρων και πολλές ακόμα υπηρεσίες στοχεύοντας πάντα στην άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

 


 

 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ & ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Η “Ηλίας Καβαλαγιός ΜΟΝ ΕΠΕ” εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας με το πρότυπο της TUV HELLAS (TUV NORD) AE κατά ISO 45001:2018, ISO 14001:2015, ISO 9001:2015. Για το ακόλουθο πεδίο εφαρμογής:
  Βιομηχανικοί Καθαρισμοί
  Χωματουργικές εργασίες
  Συλλογή & Μεταφορά Μη Επικίνδυνων Αποβλήτων
  Εργασίες Καθαρισμού & Συντήρησης Χώρων Πρασίνου
Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρεία μας έχει αναλάβει και υλοποιήσει με επιτυχία ένα μεγάλο αριθμό έργων, δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στο Δίστομο, την Λιβαδειά, σε όλη την Βοιωτία και στην Φωκίδα. Έτσι, έχει καταφέρει να αποτελεί την ιδανική λύση για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

 


 

 
Στόχος μας είναι αφενός η άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου η διαρκείς αναβάθμιση και ο εμπλουτισμός των παρεχόμενων υπηρεσιών μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε πάντα τις απαιτήσεις της αγοράς.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις αναγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για εσάς. Εξυπηρετούμε άμεσα το Δίστομο, την Λιβαδειά, ολη τη Βοιωτία και την Φωκίδα.